Публикации

Подмладете кожата си с маски за лице и подхранващи маски

Изображение
Подмладете кожата си с подхранващи маски - идеи онлайн Има две основни причини, които състаряват кожата не ни позволяват да изглеждаме вечно млади - понижаването на нивото на хормони в женския организъм и свободните радикали. Но има начини да съхраним младостта и свежестта на кожата за по-дълго време. Според експертите фитоестрогените спомагат да се съхрани за по-дълго време нашата красота. Тези вещества се съдържат в някои растения и на практика не се различават от човешките хормони. Най-ценното им свойство е, че могат да забавят стареенето на човешкия организъм и кожа. Продуктите за лице трябва да са богати на фруктови киселини, витамини А и С, които помагат за обновяването на епидермиса, както и на процеса на възстановяване на кожата. Ефективни са козметичните процедури с лифтинг ефект, с дълбоко овлажняване на кожата и мезотерапия. В домашни условия можем да освежим лицето си с билки богати на фитохормони като липата, градинският чай, ябълката, морковите, вишната и други. Ето ня

Най-ефикасните маски за лице и коса с мед

Изображение
Медът прави кожата по-мека и блестяща. Ако не сте алергични към него може да го използвате рационално за маски за коси , маски лице и вода за вана. Ето няколко идеи за разкрасяване: Маска за лице - смесете 1  супена лъжица. мед и 1 супена лъжица затоплено прясно мляко. Нанесете получената смес върху предварително почистеното лице. Оставете маската да подейства 10-15 минути и след това отмийте първо с топла, а после с хладка вода. Маска за лице - разбийте една обелена ябълка и 1 супена лъжица мед. Намажете почистената кожа на лицето и оставете маската да действа около 15 мин. и отмийте със студена вода. Вода за вана - напълнете ваната с топла вода и добавете 2-3 супени лъжици разтопен мед. Потопете се за около 15 мин. А ако нямате вана използвайте водата за масаж под душа. Добре е процедурата да се повтори поен 10-12 пъти.

Маска за коса и специални маски за лице

Изображение
Маска за коса , маски за лице, маска за растеж на косата, маска за косопад - всички тези фрази са много актуални в света на жените. Маска за растеж на косата подхранва изтощената коса, която има доплънителна нужда доста често и от подхранващи кремове, балсами и нови протейни. Тя спомага за достатъчна влажност на косъма и помага на всяка жена да се чувства добре със своята коса и съответно спомага за красива прическа. Маските за лице са също много популярни. Сред най-известните и популярни сред жените от тях са плодовите маски, белтъчно-медените, от лимон, избелващи, стягащи, от ленено семе, от билки и други.